elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Guàrdia Civil es reuneix amb els agricultors d'Almenara per a combatre robatoris en motors de reg i collites

La Guàrdia Civil es reuneix amb els agricultors d'Almenara per a combatre robatoris en motors de reg i collites
  • Serà el dimecres 19 de juny a partir de les 18 hores en el Saló de Plens de l'ajuntament

MÉS FOTOS
La Guàrdia Civil es reuneix amb els agricultors d'Almenara per a combatre robatoris en motors de reg i collites - (foto 2)
La Guàrdia Civil es reuneix amb els agricultors d'Almenara per a combatre robatoris en motors de reg i collites - (foto 3)

El dimecres 19 de juny a partir de les 18 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almenara se celebrarà una reunió informativa per part de l'equip Roca de la Guàrdia Civil amb la finalitat d'aconsellar i informar sobre els robatoris en els motors i collites, així com previndre'ls.

Aquesta reunió informativa està oberta a tots els agricultors, agricultores i regants d'Almenara que desitgen acudir. També aniran els membres del Consell Agrari Municipal. La convocatòria d'aquesta reunió informativa va ser acordada en la Junta de Seguretat Local Extraordinària celebrada el passat 23 de maig amb motiu dels robatoris que s'han anat produint.

El regidor d'Agricultura, Borja Forner, ha volgut convidar a “tots els agricultors i agricultores d'Almenara, així com els regants a aquesta reunió oberta a tota la ciutadania perquè coneguen de primera mà les informacions i els consells que ens transmetrà l'equip Roca de la Guàrdia Civil”.

Forner ha destacat que “aquestes reunions són importants perquè ens oferiran informació referent a les actuacions que s'estan duent a terme, els dispositius que es realitzen, els consells per a previndre els robatoris, o com procedir davant les diferents situacions que ens podem trobar”. El regidor també ha assenyalat que “hi haurà dos temes fonamentals, d'una banda, els robatoris en els motors de reg, i per una altra la prevenció dels robatoris en les collites d'estiu, campanya que acabem de començar”.

Pujar