5 de juliol de 2020 5/7/20

La Fira de Nadal d´Almenara es convertirà en el "Mercat valencià d´Almenara"

La Fira de Nadal d´Almenara es convertirà en el "Mercat valencià d´Almenara" - (foto 1)
  • L'ajuntament potenciarà el certamen amb grans novetats i ampliarà la seua duració a tres dies. L'esdeveniment se celebrarà entre el divendres 13 i el diumenge 15 de desembre

La regidoria de Turisme i Comerç d'Almenara es troba ultimant la programació que donarà un gran impuls a la fins ara tradicional Fira de Nadal de la localitat amb l'objectiu de potenciar-la i ampliar notablement la seua repercussió. De fet, enguany la fira canviarà la seua denominació i es convertirà en el “Mercat Valencià de Nadal” d'Almenara, en “el qual es podrà trobar com de costum el comerç local, però també associacions i entitats d’Almenara,  així com venda d'artesania i productes nadalencs”, segons ha explicat el regidor Juan Cruces. També hi haurà espectacles d'animació, teatre i música tradicional amb participació d'entitats locals.

A més del canvi de nom, també la fira ampliarà la seua duració, ja que passarà d'una jornada a tres dies. Així l'esdeveniment se celebrarà entre el divendres 13 i el diumenge 15 de desembre, la qual cosa “suposa una grandíssima novetat” perquè “busquem comptar amb més hores de fira, amb més esdeveniments i per tant també més oportunitats per als comerciants i els clients”.

Creus ha assenyalat que “pròximament donarem a conéixer més detalls del Mercat Valencià de Nadal, la programació del qual estem ultimant” perquè “tindrem  una fira nadalenca molt diferent respecte a la que s'ha realitzat fins ara, amb l'objectiu de continuar millorant els nostres esdeveniments i potenciant el comerç local”.

Pujar