elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira d'Estiu del Comerç a la Mar tanca aquesta vesprada la seua X edició

La Fira d'Estiu del Comerç a la Mar tanca aquesta vesprada la seua X edició
  MÉS FOTOS
  La Fira d'Estiu del Comerç a la Mar tanca aquesta vesprada la seua X edició - (foto 2)
  La Fira d'Estiu del Comerç a la Mar tanca aquesta vesprada la seua X edició - (foto 3)
  La Fira d'Estiu del Comerç a la Mar tanca aquesta vesprada la seua X edició - (foto 4)
  La Fira d'Estiu del Comerç a la Mar tanca aquesta vesprada la seua X edició - (foto 5)
  La Fira d'Estiu del Comerç a la Mar tanca aquesta vesprada la seua X edició - (foto 6)

  El Passeig Marítim de la Platja Casablanca d'Almenara es va convertir anit en una autèntica passarel·la de moda per on van desfilar les models que van presentar la col·lecció d'estiu i de bany de Chelo Agramunt per a aquesta temporada, esdeveniment que s'ha convertit en un dels esdeveniments ja clàssics de la Fira d'Estiu del Comerç a la Mar d'Almenara i que va congregar un gran nombre de públic.

  Després de quatre dies d'activitats, aquesta vesprada la fira de 2018, la del desè aniversari, tancarà les seues portes, després d'acollir un gran nombre de visitants i propostes des de dijous passat amb èxit de públic i participació, propostes impulsades bé directament des de l'Ajuntament d'Almenara, o bé a través d'alguns dels 22 expositors participants, com han sigut actuacions musicals, activitats infantils, tallers, astronomia, o les desfilades de moda i complements.

  Avui culmina una edició d'una fira ja consolidada amb les vistes ja a la de 2019. Des del consistori s'ha agraït la col·laboració i participació de tots els expositors, així com a totes les persones que s'han acostat a la fira per a realitzar les seues compres i comprovar que "hi ha de tot, i a Almenara" com resa el seu lema des de la primera edició. La clausura arribarà després de l'espectacle infantil espectacle Kanijo Circus que serà a les 8 de la vesprada enfront del Ros-Mari.

   

  Pujar