7 de juliol de 2020 7/7/20

La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda

La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda - (foto 2)
  La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda - (foto 3)
  La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda - (foto 4)
  La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda - (foto 5)
  La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda - (foto 6)
  La Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara, epicentre de la moda - (foto 7)

  La moda i la música van ser protagonistes anit en la XI Fira Comercial d’Estiu a la Mar que s'està celebrant en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca d'Almenara, edició que conclourà hui amb l'última jornada, en la que els comerços i establiments obriran les seues portes a partir de les set de la vesprada.

  Després de la xarrada de nutrició vespertina, la música va prendre el relleu en la zona gastronòmica amb el concert de “Bad Name- Bon Jovi Covers” amb temes de la banda de rock de Nova Jersey, per a cedir el testimoni  prop de la mitjanit a la desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt, un dels esdeveniments més esperats del certamen i que un any més va omplir la passarel·la del Passeig Marítim d'Almenara.

  La desfilada va començar amb balls orientals per a donar pas a quinze models que van anar alternant-se per a mostrar als presents la millor moda de primavera-estiu,  la de Chelo Agramunt, amb marques com Antica Sartorius, Salsa o Fiord entre altres, tant per a xics com per a xiques. A més en finalitzar la desfilada es van sortejar entre els presents cinc sopars dobles en restaurants del municipi com són l’Alpino, la Parrilla, Chipirón, El Calde, i el Xato.

  La fira tancarà les seues portes aquesta nit, però abans, a les huit encara queda una última activitat, l'espectacle “Circuentos” a càrrec de la companyia “la Lluna Art i Entorn” dins de la programació de l’Estiuet d’Almenara.

   

  Pujar