18 de novembre de 2019 18/11/19

Les festes d'estiu de la Platja Casablanca seran del 3 al 16 d'agost

Les festes d'estiu de la Platja Casablanca seran del 3 al 16 d'agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les festes d'estiu de la Platja Casablanca seran del 3 al 16 d'agost - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara ja ha confeccionat la programació de les festes d'estiu que es realitzen en la Platja Casablanca “amb un gran nombre d'activitats per a tots els públics entre el divendres 3 i el dijous 16 d'agost” on “podran trobar fires, esport, vaquetes, el xixo xixero, música o fins i tot la màgia del televisiu Rubén Aparisi, al costat dels actes de l'Asunción i Sant Roc” segons ha explicat el regidor de festes Iván Cardona.

  Les activitats començaran el divendres 3 d'agost amb la XIII Fira Alternativa i Artesanal que es perllongarà fins al diumenge 5. Hi haurà una segona fira, la Marinera, que arribarà del divendres 10 al dilluns 13 d'agost. Les vaquetes i els bous embolats de la ramaderia local Tauro Covatelles arribaran tant dimecres 8 com el dijous 9 d'agost, mentre que el divendres 10 hi haurà bou embolat infantil (carretons) i la tradicional “xopà” amb la col·laboració de les festes de Dalt de la Muralla. En l'àmbit gastronòmic no faltaran un any més les paelles en la Gola de Queralt que seran el dissabte 11 d'agost. Caldrà apuntar-se abans del dia 8 d'agost.

  En l'apartat del món de l'espectacle destaca d'una banda la màgia amb “Miracles a Lourdes” que protagonitzarà el mag Rubén Aparisi, al que se li pot veure en À Punt en el programa “Magnífics”. La cita serà el diumenge 12 a les 23:30 hores en el Parc Municipal. En aqueix mateix espai destacar que se celebrarà el tribut a Fito el divendres 3, patrocinat per “Viva la Pepa” en col·laboració amb el consistori.

  D'altra banda, la prestigiosa orquestra Dakota arribarà a la Platja Casablanca per a actuar en el Passeig Marítim (zona del Ros-Mari) el divendres 10 d'agost, actuació que patrocinarà el Chiringuito el Chipirón amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara. Un altre concert serà el de flamenc “Guitarra i Vi” del 15 d'agost en el Parc Municipal. També es recupera enguany el concert de la Banda de Música Santa Cecilia, que serà el diumenge 5 a les 8 de la vesprada. A més també destacar que hi haurà diverses discomòbils al llarg de les festes.

  Els més xiquets gaudiran el dissabte 11 un any més de el “xixo xixero” amb la cercavila de “fanalets de meló d’Alger” al que se sumarà l'espectacle “Aladín Musical” de la Tourné Teatre. A més el diumenge 12 a la vesprada en el passeig marítim arribarà “Cuentos y Cuentitos”.

  Quant a l'esport, diversos esdeveniments destaquen dins de les festes. La XXXV Volta a Peu a la Platja d’Almenara arribarà el dissabte 4 d'agost a les 20 hores, mentre que el diumenge 12 serà la VIII travessia nadant. A més el diumenge 5 arribarà el Circuit Provincial de Tennis Platja, en col·laboració amb Papi Beach i el dissabte 11 serà el torn de la màster class de spinning. A més el dimarts 7 serà la Marxa de la Dóna.

  Les festes es tancaran amb els actes religiosos en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció i Sant Roc, dia en el qual es dispararà l'esperat castell aquàtic de focs artificials a càrrec de la pirotècnia local Hermanos Caballer.

   

  ocultar
  Les festes d'estiu de la Platja Casablanca seran del 3 al 16 d'agost
  Pujar