elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Festa de Halloween d'Almenara tindrà un passatge del terror per a públic familiar

Almenara recupera la celebració de Halloween el pròxim 31 d'octubre
Almenara recupera la celebració de Halloween el pròxim 31 d'octubre
  • Es realitzarà en els exteriors de l'antic ambulatori sumant-se a l'animació que hi haurà en la plaça del carrer Cisterna

L'Ajuntament d'Almenara està ultimant la celebració de la festa d'Halloween, que es realitzarà diumenge que ve, 31 d'octubre, a partir de les 18.30 hores amb una cercavila terrorífica que eixirà des del Centre de FPA Paulo Freire i arribarà fins al carrer Cisterna.

Allí en els exteriors de l'antic ambulatori es desenvoluparà un Passatge del Terror per a públic familiar, en el qual hi haurà un jardí encantat amb esperits que no podran tocar-se si no “voleu que us porten al món dels morts”. A més, “un cervell de rata beureu si aconseguiu arribar a l'altra part del Passatge, i d’uns balls gaudireu amb la música arribada del cementeri”. El Passatge del Terror es desenvoluparà entre les 18.45 i les 22 hores, complementat per l'animació i decoració que hi haurà en la plaça del carrer Cisterna.

Cal recordar que la màscara serà necessària i obligatòria en les activitats que es realitzen en la vesprada d'Halloween, així com també es recomana als assistents prendre les mesures sanitàries de seguretat i prevenció que es consideren necessàries. 

Pujar