27 de maig de 2020 27/5/20

La Falla El Compromís exalta a Paula Aguilar i a Emma Bueso com a noves falleres majors

La Falla El Compromís exalta a Paula Aguilar i a Emma Bueso com a noves falleres majors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Falla El Compromís exalta a Paula Aguilar i a Emma Bueso com a noves falleres majors - (foto 2)
  La Falla El Compromís exalta a Paula Aguilar i a Emma Bueso com a noves falleres majors - (foto 3)
  La Falla El Compromís exalta a Paula Aguilar i a Emma Bueso com a noves falleres majors - (foto 4)
  La Falla El Compromís exalta a Paula Aguilar i a Emma Bueso com a noves falleres majors - (foto 5)
  La Falla El Compromís exalta a Paula Aguilar i a Emma Bueso com a noves falleres majors - (foto 6)

  El saló d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d'Almenara ha acollit l'acte d'exaltació de les falleres majors 2019 de la Falla El Compromís de la localitat. En aquesta ocasió les noves falleres majors són Paula Aguilar Rebollar, que estarà acompanyada per Emma Bueso Martín que serà la fallera major infantil 2019. Destacar que Héctor Martínez Piña complirà el seu quart any com a president, mentre que Ian Egea Rodríguez compleix el seu segon com a president infantil.

  Assenyalar que prèviament a l'acte la comitiva ha realitzat una cercavila amb la colla Garramatxa de tabal i dolçaina, per a recollir en els seus domicilis, tant a les noves falleres majors, com també a les falleres majors sortints, que són Maria Cardona Soriano i Àngels Cardona García. El president, Héctor Martínez, ha agraït la labor de Maria i Àngels durant tot l'any, mentre que ha desitjat els majors èxits a les falleres majors Paula i Emma, així com al president infantil, Ian.

  Destacar que com de costum, la plantà s'avança en la falla El Compromís, i enguany es realitzarà entre els dies 8 i 9 de març, obrint aqueixos dies la setmana fallera d'aquest exercici 2019. Un any més les dues falles estaran realitzades per l'artista local Javier Blanch i Gomis.

  Pujar