18 de gener de 2020 18/1/20

Exposicions, cinema i teatre en la programació nadalenca d'Almenara

Exposicions, cinema i teatre en la programació nadalenca d'Almenara - (foto 1)

  Amb la inauguració en el Molí d'Arròs divendres que ve de l'exposició del concurs escolar de targetes nadalenques així com la del concurs de fotografia per a estudiants començarà la programació especial de Nadal a Almenara. Després d'aquesta habitual cita, arribarà el diumenge la tradicional fira comercial, que completarà la setmana prèvia a les celebracions nadalenques.

  Així en el remodelat saló d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, tant el divendres 22 com el dissabte 23 de desembre, a partir de les 18:30 hores, arribarà la representació de l'obra teatral "Ana se mira por dentro" a càrrec del grup local Som Teatre. En ella es treballarà el tema de l'assetjament escolar, doncs la protagonista ho pateix, just quan a través d'un somni coneixerà a éssers màgics que li ajudaran a afrontar les seues pors i a obrir-se al món.

  Els més xicotets tindran també diverses activitats començant amb la projecció de la pel·lícula "El libro de la Vida" que es realitzarà el 27 de desembre en el Casal Jove. El 29, de nou en el Paulo Freire, arribarà la representació teatral de "Alicia, en el país de les Meravelles", mentre que ja el 3 de gener es representarà per a tota la família l'obra "la gran nit de reis" a càrrec de Entucole. Recordar que el dissabte 5 de gener, en el mateix recinte del Paulo Freire, a les 18 hores, després de la cavalcada, es repartiran els regals que portaran els Reis Mags.

  ocultar
  Exposicions, cinema i teatre en la programació nadalenca d'Almenara
  Pujar