elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els espectacles per a públic familiar de l’Estiuet d'Almenara començaran el 9 de julio

Els espectacles per a públic familiar de l’Estiuet d'Almenara començaran el 9 de julio
  • El dissabte 19 d'agost serà el “xixo xixero”, al qual seguirà la representació de “la Bella y la Bestia”

L'Ajuntament d'Almenara ha presentat en societat el cicle de sis activitats i espectacles per a públic familiar denominat “l’Estiuet”, que se celebraran en el Parc Municipal de la Platja Casablanca d'Almenara entre el 9 de juliol i el 3 de setembre. Totes elles tindran accés lliure.

El cicle començarà el diumenge 9 de juliol a les 20 hores amb “A jugar!” de Trebol Teatre que comprendrà un espectacle d'animació i jocs participatius amb bombolles de sabó i globus gegants. Les activitats continuaran el diumenge 30 de juliol, també a les 20 hores, amb la representació teatral “Don Quijote de la Mancha” a càrrec d’Aimimic Teatre. En el mes d'agost, la primera activitat serà el diumenge 6 d'agost a les 20 hores a càrrec de Baraka Circ i l'espectacle “Duo Gafe”.

El dissabte 19 d'agost, dins de les festes d'estiu de la Platja Casablanca, se celebrarà el tradicional Xixo Xixero a partir de les 22 hores, amb la cercavila de fanalets de meló d’alger acompanyat per la Colla Garramatxa d'Almenara. En finalitzar, en el Parc Municipal, La Tourné Teatre, representarà “la Bella y la Bestia”.

La màgia serà la protagonista de l'espectacle previst per al diumenge 27 d'agost a les 20 hores amb l'actuació del Mag Alfonso. El cicle conclourà el diumenge 3 de setembre a les 20 hores amb l'espectacle de màgia, teatre i circ “Abracadabra” de la Troupe Malabó.

Pujar