6 de juliol de 2020 6/7/20

Diumenge que ve Almenara celebra la “Fira de Nadal”

Diumenge que ve Almenara celebra la “Fira de Nadal”  - (foto 1)

    La Plaça de l'Església d'Almenara acollirà diumenge que ve la tradicional Fira de Nadal del comerç local que comptarà amb la presència d'una vintena d'expositors del municipi vinculats a sectors com la roba i complements, joguets, kiosc, parafarmàcia, mel, forn i pastisseria així com gastronomia diversa. A més en la fira també hi haurà associacions i entitats locals com l'Associació contra el Càncer, la banda de música o l'associació Salvem "l'Agüelet". La fira començarà a les deu del matí.

    A més de la venda i promoció de productes, com és habitual, també s'ha programat en la Fira una sèrie d'activitats que arrancaran al matí amb la cercavila i la interpretació de nadales a càrrec de la Llavor, Dolçaina i Tabal. A més a la vesprada a les 17:30 seguirà la interpretació de nadales, ara a càrrec de XilcoralXes.

    Al mateix temps, durant el matí l'Associació Recull realitzarà una sèrie de pintacares i activitats per als més xicotets, mentre que Englishtribe organitzarà diversos jocs infantils. Per la seua banda, Salvem l'Agüelet instal·larà un photocall, i realitzarà activitats diverses en el seu stand.

    Pujar