elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El dissabte 3 d'agost se celebrarà la XL edició de la Volta a peu a la Platja Casablanca d'Almenara

El dissabte 3 d'agost se celebrarà la XL edició de la Volta a peu a la Platja Casablanca d'Almenara
  • A partir del divendres 7 de juny estaran obertes les inscripcions en Sportmaniacs

MÉS FOTOS
El dissabte 3 d'agost se celebrarà la XL edició de la Volta a peu a la Platja Casablanca d'Almenara - (foto 2)

 

La XL edició de la Volta a Peu a la Platja Casablanca d’Almenara se celebrarà el dissabte 3 d'agost a partir de les 20 hores. Enguany la prova tindrà un caràcter especial, perquè es commemora el quaranté aniversari de la carrera, una de les més veteranes del circuit, que compta any rere any amb un gran nombre de participants.

Les inscripcions per a participar en la Volta a Peu a la Platja Casablanca 2024 podran realitzar-se a partir del pròxim divendres 7 de juny a través del web Sportmaniacs, on també figurarà el reglament. Les inscripcions es podran realitzar fins al 31 de juliol.

Com és tradicional en els últims anys, la prova comptarà amb un recorregut de 5 km pel nucli marítim amb eixida i meta en l'Avinguda Mediterrani. Com de costum hi haurà borsa del corredor i corredora, amb la samarreta commemorativa inclosa. No faltarà tampoc el gran avituallament final, així com l'ambientació musical al llarg del recorregut.

Enguany, amb motiu del 40 aniversari de la prova, s'ha realitzat una medalla especial commemorativa, que rebran els i les atletes participants en travessar la línia de meta acabant la prova després de completar el circuit de 5 km.

A més, hi haurà un premi especial per superar els rècords masculins i femenins de la prova. També hi haurà una classificació per equips nova, així com un pernil per a cadascun dels clubs que com a mínim 15 dels seus atletes finalitzen la prova.

CARRERES PER A XIQUETS I XIQUETES

D'altra banda, enguany es recuperen les carreres per categories per a xiquets i xiquetes que es realitzaran en els voltants del circuit. Seran el mateix dia, 3 d'agost, a partir de les 19 hores. Les inscripcions seran gratuïtes i es realitzaran abans de la prova en la línia de meta.

El regidor d'Esports d'Almenara, Lorenzo Vicent, ha destacat que “enguany estem preparant amb molta il·lusió la Volta a Peu a la Platja Casablanca per a celebrar el 40 aniversari de la prova, una de les primeres que es van realitzar, i que cada any compta amb més atletes” pel que “convidem a la participació en una Volta a la Platja que serà especial i espectacular”.

Pujar