17 de gener de 2020 17/1/20

Dilluns que ve comencen els cursos d´estiu del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d´Almenara

Dilluns que ve comencen els cursos d´estiu del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d´Almenara - (foto 1)
  • Part de les activitats es traslladaran al Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca

Dilluns que ve, el Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d'Almenara, iniciarà la programació de cursos d'estiu que es prolongarà al llarg de tot el mes de juliol. Com és costum, part de les activitats estiuenques es traslladen al Centre Social Miguel Hernández situat a la Platja Casablanca d'Almenara.

Així all, s'impartiran al llarg del mes de juliol els cursos infantils de pintura i manualitats, els d'anglés i els d'informàtica, mentre que en el capítol d'adults, en el propi centre de FPA Paulo Freire es realitzaran les classes d'estiraments musculars. A més continuaran les classes de zumba, que a l'estiu tindran sessió matinal en l’Auditori Vicente Casanova Rebollar i sessió vespertina al pati del CEIP Juan Carlos I.

La matrícula serà de 5 euros setmanals per activitat amb un màxim de 5 setmanes. Les persones interessades poden obtindre més informació en el Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca d'Almenara de 9 a 13 hores, o cridant en el mateix horari al telèfon 962 610 951.

ocultar
Dilluns que ve comencen els cursos d´estiu del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d´Almenara
Pujar