elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 26 de desembre se celebrarà la primera edició del torneig FC24 Enjoy Almenara en el Pavelló Poliesportiu cobert

El 26 de desembre se celebrarà la primera edició del torneig FC24 Enjoy Almenara en el Pavelló Poliesportiu cobert
  • Dilluns que ve s'obriran les inscripcions per als i les gamers que vulguen participar

  • També hi haurà una fira de videojocs i activitats gratuïtes per a totes les edats durant tota la jornada

El Poliesportiu Municipal d'Almenara acollirà el dimarts 26 de desembre per primera vegada un esdeveniment d’e-sports en el qual d'una banda es disputarà el Torneig FC24 Enjoy Almenara alhora que la Fira Enjoy The Ride amb videojocs de futbol variats i activitats gratuïtes per a totes les edats durant la jornada. L'esdeveniment començarà a les 10 del matí i acabarà a les 20 hores.

El pavelló s'habilitarà perquè els i les gamers que s'inscriguen disputen el campionat del popular videojoc de futbol FC24 que es jugaran en un set gaming professional de PS5, amb retransmissió en directe. A més les persones participants podran disputar els seus enfrontaments contra els jugadors professionals de l'equip de e-sports d'Onda.

El dilluns s'obriran les inscripcions

Les inscripcions gratuïtes a l'esdeveniment estaran obertes a partir del pròxim dilluns, 13 de novembre. El número estarà limitat a 32 gamers.

El regidor d'Esports d'Almenara, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “per primera vegada apostem pels e-esports en la localitat, una activitat amb gran demanda, per la qual cosa animem a participar, tant als i les gamers en el torneig de FC24, com a visitar la fira i les activitats previstes per a totes les edats al llarg de tota la jornada”.

Pujar