12 de juliol de 2020 12/7/20

Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca

Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 2)
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 3)
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 4)
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 5)
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 6)
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 7)
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 8)
  Demà comencen les Jornades Ambientals en la Platja Casablanca - (foto 9)

  Demà dimecres començarà en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca d'Almenara una nova edició de les Jornades Ambientals amb l'objectiu que els xiquets i xiquetes "coneguen formes de reciclatge, així com el nostre espai natural, qüestions d'astronomia i com cada any, recordar les funcions i consells dels nostres socorristes" segons ha explicat la regidora de Joventut, Terebel Galiano.

  Les jornades, que seran gratuïtes, estan destinades a xiquets i xiquetes d'entre 4 i 10 anys. Se celebraran fins al dilluns de la setmana vinent en horari d'11 a 13 hores. La primera, demà dimecres estarà dedicada a conèixer les tasques dels socorristes, mentre que les del dijous i divendres seran per a realitzar figures amb pasta de paper reciclat que posteriorment es pintaran. L'última jornada arribarà el dilluns amb el sistema solar com a protagonista. Tots els xiquets i xiquetes que tinguen interès a participar podran acudir directament a l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

  ESCOLA D'ESTIU

  D'altra banda continua desenvolupant-se l'Escola d'Estiu que enguany té com a fil argumental la història i les diverses edats. No obstant açò, també es completen les activitats amb propostes com un taller de cuina amb fruites del temps, taller de dibuix, audiovisuals, jocs d'aigua així com un taller mediambiental subvencionat per la Diputació de Castelló sobre la problemàtica dels mosquits per a conscienciar als més joves, així com d'altres activitats naturals.

  Pujar