elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja hi ha data per al període d'inscripció de la pròxima temporada de les activitats esportives d'Almenara

Ja hi ha data per al període d'inscripció de la pròxima temporada de les activitats esportives d'Almenara
  • Enguany s'incorpora com a novetat el human pilates i s'amplien les hores de running

MÉS FOTOS
Ja hi ha data per al període d'inscripció de la pròxima temporada de les activitats esportives d'Almenara - (foto 2)

A partir del pròxim dilluns 11 de setembre estarà obert el termini d'inscripció per a les activitats esportives que organitza l'Ajuntament d'Almenara al llarg de tota la temporada i que començaran a l'octubre, una vegada passen les festes patronals.

Així, una temporada més, els veïns i veïnes podran practicar esport amb les novetats del human pilates i de l'ampliació de les sessions de running. Continuarà a més l'oferta de spinning, jumple (botes de rebot), freestyler, crossfit, hapkido, harmonia corporal, zumba, pilota valenciana i com no la gimnàstica per a la tercera edat.

A més, el gimnàs municipal obrirà temporada amb l'horari de dilluns a divendres de 7 a 21 hores amb monitors i monitores. Els dissabtes l'obertura serà de 9 a 12 hores. El preu anual seran 100 euros, 45 el trimestral i 20 el mensual.

També hi haurà activitats per a les xiquetes i els xiquets, oferint-se classes de pilota valenciana, ritme infantil, ballet, hapkido, gimnàstica aeròbica, zumba kids, escacs i multiesport.

Totes les persones interessades podran inscriure's i informar-se dels preus i condicions en el Molí d’Arròs de 9.30 a 14 hores de dilluns a divendres, trucant al telèfon 962 610 107 o bé en el correu electrònic deportes@almenara.es

Pujar