elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d'Almenara secunda a Bañuls com a candidata a l'alcaldia

El PP d'Almenara secunda a Bañuls com a candidata a l'alcaldia

    El Comité de direcció del Partit Popular d'Almenara va escollir anit per unanimitat a Alicia Bañuls com a candidata a l'alcaldia de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Bañuls, actual regidora del Grup Municipal Popular, va presentar la seua candidatura amb el “ferm convenciment que Almenara mereix molt més que un PSOE que legislatura després de legislatura es creu l'amo de l'Ajuntament fent i desfent al seu antull sense preocupar-se gens ni mica pels interessos reals dels almenarencs”.

    Davant aqueixa realitat, Bañuls ha destacat la necessitat que Almenara compte amb una alcaldessa que treballe “única i exclusivament pels seus veïns, que no estiga més pendent de les seues imputacions que d'oferir més i millors serveis als almenarenses i, sobretot, que no pense com succeeix ara amb el PSOE que el consistori és el seu mas privat”.

    Amb aquest objectiu, “i convençuda que tenim el millor projecte per a construir, de la mà de tots els veïns, una Almenara construïda sobre la concòrdia i que mire a un horitzó de progrés i creixement”, l'alcaldable popular va presentar la seua candidatura al procés de primàries locals gestat per a obrir l'elecció del candidat a qui volguera abanderar el projecte dels quals estimem Almenara enfront d'els qui tan sols cerquen aprofitar-se d'ella.

    “Almenara no pot perdre un segon més. Ha de deixar d'estar al servei del PSOE i els seus interessos per a estar al servei de tots els seus veïns i únicament així, entre tots, crearem l'Almenara que ens mereixem; una que va de la mà d'un eix productiu clau com és l'agricultura, que aposta pel turisme i que potenciarà els seus polígons industrials perquè arriben empreses i, amb elles, més ocupació i creixement. I, especialment, una Almenara que mira als ulls dels seus veïns per a brindar-los millors serveis dotant al poble de més recursos”.

    Pujar