19 d’octubre de 2019 19/10/19

El PP d'Almenara reivindicarà "el desbloquege de les esculleres que va paralitzar Sánchez"

El PP d'Almenara reivindicarà "el desbloquege de les esculleres que va paralitzar Sánchez" - (foto 1)
  • Bañuls: “Anem a defensar als veïns del boicot de l'Executiu socialista al nostre poble”

  • Clavell: “El litoral d'Almenara és l'exemple de l'abandó del PSOE a la província de Castelló”

El Partit Popular d'Almenara reivindicarà el desbloquege de les esculleres que va paralitzar el govern de Pedro Sánchez.

Així ho ha manifestat la candidata del PP a l'alcaldia, Alicia Bañuls, que s'ha compromès davant el diputat nacional, Óscar Clavell, a “ser l'altaveu dels veïns d'Almenara i les seues necessitats davant el Govern Central”.

Bañuls ha assegurat que el PP “és l'únic partit que creu en el nostre poble i defensa amb inversions i actuacions reals la regeneració de la costa i, prova d'açò són els quasi 8 milions d'euros que el Partit Popular va deixar pressupostats per a unes obres que ja havien d'haver començat però que el PSOE ha sepultat en el calaix de l'oblit”.

“Mentre el PSOE boicoteja a la província de Castelló i castiga als nostres veïns amb el beneplàcit i la complicitat d'una alcaldessa triplement imputada que va guardar les pancartes de defensa de la costa en el moment que Pedro Sánchez va arribar al Govern, el PP inverteix en la província, inverteix en el nostre poble i inverteix en la nostra platja”, ha afirmat l'alcaldable.

Per la seua banda, Clavell, també present en l'acte, ha destacat “l'esforç inversor” del PP en la localitat, “que va deixar preparat el projecte de construcció d'esculleres en el litoral front La Llosa i Almenara i que Sánchez va paralitzar gens més arribar”. “El Govern de Pedro Sánchez solament havia de continuar el que va deixar en el forn el Partit Popular”, -ha assegurat Clavell- però, no obstant açò, “la incapacitat de gestió del PSOE i la seua mandra per a governar fa que a dia d'avui les obres seguisquen sense començar-se afectant de ple als interessos dels veïns”. Per al diputat nacional “el litoral d'Almenara és l'exemple de l'abandó del PSOE a la província de Castelló”.

ocultar
El PP d'Almenara reivindicarà "el desbloquege de les esculleres que va paralitzar Sánchez"
Pujar