31 d’octubre de 2020 31/10/20

El PP d'Almenara recorda que el projecte de regeneració de la platja "porta la signatura del PP"

El PP d'Almenara recorda que el projecte de regeneració de la platja "porta la signatura del PP" - (foto 1)
  • Els populars celebren que es licite aquest projecte que va posar en marxa el Govern del PP i que al febrer de 2018 ja es va publicar en el BOE

El Partit Popular d'Almenara ha posat de manifest hui que el projecte de regeneració de la platja de la localitat que es va licitar ahir “porta la signatura del Partit Popular”, tal com ha explicat la portaveu, Amparo Esteve.

L'edil recorda que des de 2016 es van iniciar les primeres reunions amb la mediació del llavors subdelegat del Govern, David Barelles, qui va intercedir perquè Costas posara en la seua agenda els projectes de Castelló. Així mateix, “el 4 de juny de 2017 es va revelar un primer esborrador i el 24 de febrer de 2018, des de la subdelegació del Govern a Castelló es va fer un acte per a donar a conéixer el projecte”.

Tal com explica la portaveu popular “ja al febrer de 2018, el BOE va publicar el projecte per 7,8 milions d'euros” pel que “és una satisfacció que a la fi s'hagen decidit a licitar aquest projecte, encara que pensem que haurien de fer-ho fet abans”. No obstant això, la portaveu considera que “és una bona notícia per a Almenara i suposa un pas més dins del projecte que va posar en marxa el Partit Popular”.

Els populars, a més, han assegurat que estaran pendents que aquesta licitació avance i es duguen a terme les obres.

Pujar