31 d’octubre de 2020 31/10/20

El PP d’Almenara proposa al PSPV un front comú per a exigir en Madrid regenerar la costa

El PP d’Almenara proposa al PSPV un front comú per a exigir en Madrid regenerar la costa - (foto 1)

    “La moció que vam presentar el juliol passat i que va ser aprovada com a declaració institucional ha de garantir un front comú per a exigir a Madrid la regeneració de la costa”. Així ho ha considerat el Grup Municipal del Partit Popular d'Almenara des d'on tendeixen la mà al PSPV per a garantir que enfront del càstig que el PSOE imposa a la localitat, “el nostre poble mereix una inversió que garantisca la seguretat en les seues platges”.

    El Partit Popular d'Almenara ha fet una crida a tots els partits de la corporació “per a treballar units per una infraestructura que és de justícia per al nostre municipi”. “Aquest és un objectiu comú, que hem de reivindicar a Madrid, perquè parlem de millorar un costa que és patrimoni de tots els veïns d'Almenara”. “I com a representants públics hem de vetlar per garantir la seguretat als nostres ciutadans, resoldre'ls els problemes i assegurar benestar i qualitat de vida”.

    Des del Partit Popular, “considerem aquesta demanda com una qüestió prioritària”. Per açò, “la moció que aprovem al juliol en la qual defensàvem la urgent necessitat de regenerar la costa ha de prevaldre”. La iniciativa del PP, que el PSPV i la resta de partits polítics van recolzar com a declaració institucional, “és la que ha de guiar els nostres esforços per a aconseguir que el nostre poble deixa de patir un càstig que ja dura massa temps”.

    En aquest sentit, des del PP “oferim el nostre esforç i entrega, des de la màxima convicció, per a ser útils a Almenara, perquè el que ens exigeixen els nostres veïns és acudir a Madrid per a reclamar al govern de Pedro Sánchez que actue immediatament”.

    Pujar