elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d'Almenara planteja reformar l'auditori municipal amb el Pla 135 de la Diputació

El PP d'Almenara planteja reformar l'auditori municipal amb el Pla 135 de la Diputació
  • La proposta, defensada per Amparo Esteve (PP), planteja així mateix millorar els polígons industrials, un pla de digitalització i apostar per les energies renovables

El Partit Popular d'Almenara ha presentat una bateria de propostes a l'Ajuntament amb l'objectiu d'aprofitar la subvenció del Pla 135 de la Diputació de Castelló en la reforma i adequació de l'auditori municipal Vicente Casanova Rebollar.

És, segons ha declarat la regidora del PP en la localitat, Amparo Esteve, “una inversió d'utilitat per al nostre poble. Permetria millorar les condicions d'una infraestructura que ha vist en els últims anys degradar gran part dels seus espais i que mereix tot l'esforç per a potenciar l'oferta artística i cultural del nostre poble”.

La iniciativa que presenta Esteve planteja instal·lar una coberta en la instal·lació i ampliar amb això la programació amb la celebració de concerts i espectacles “els 365 dies de l'any”. Així mateix, també contempla la substitució dels seients de ciment actuals per un equipament més còmode i adaptat al públic. “Podem millorar les seues condicions i fer més atractiu i polivalent aquest espai”, ha considerat.

Al costat d'aquesta proposta, que el PP ha presentat en el consistori amb l'objectiu que siga tinguda en compte en el finançament de projectes que assumeix Diputació, “també creem oportú desenvolupar un pla de millora i modernització dels polígons industrials”. Es tracta, tal com ha explicat Esteve, “espais de desenvolupament, riquesa i oportunitats per a Almenara que no poden estar abandonats ni descurats”. Per això, considera la portaveu del PP, “esperem que s'invertisca en ells perquè som conscients que hi ha necessitats no ateses i que continuen sent reclamades pels empresaris”.

Finalment, assenyala Esteve, des del PP també es proposa un pla de digitalització municipal que permeta dotar de tecnologies i accés a internet els edificis municipals, així com el desenvolupament d'un pla d'energies renovables que fomente la implantació i ús d'energies alternatives en les instal·lacions públiques.

Pujar