27 de novembre de 2020 27/11/20

El PP d’Almenara celebra la declaració favorable de Costes per a “licitar ya la regeneració”

El PP d’Almenara celebra la declaració favorable de Costes per a “licitar ya la regeneració” - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP manté l’oferta de “treball en equip” per a garantir que enfront al bloqueig imposat pel PSOE, Almenara rep el que per justícia mereix

  • La declaració d’impacte favorable “és un pas més en un camí interminable paralitzat per un càstig que el nostre poble no mereix. Cal licitar ja el projecte”

El Partit Popular d'Almenara ha celebrat la publicació avui de la Declaració d'Impacte Favorable per a la regeneració de la costa. “És una excel·lent notícia que no ha d'acabar ací. Ha de seguir, com més prompte millor, per a licitar ja la restauració del nostre litoral”.

Així ho han considerat fonts del PP d'Almenara des d’on consideren fonamental “un projecte que durant massa temps ha bloquejat el PSOE”. Després d'aquest tràmit preceptiu, “és hora d'aplicar la màxima exigència política a els qui governen Espanya per a reclamar el que per justícia mereix Almenara: regenerar la costa i estabilitzar-la”.

Des del PP d'Almenara han tornat a tendir la mà per a “treballar en equip” perquè és fonamental la unió de totes les forces polítiques per a exigir al Govern de Pedro Sánchez que cesse “aquest maltractament i comence un projecte que des de fa anys hauria d'estar executat”.

Per al Partit Popular de la localitat, “estarem al costat d'els qui desitgen treballar pel nostre municipi, garantir qualitat de vida i donar serveis de qualitat. Perquè invertir en aquesta infraestructura no és una opció, és una obligació, i com tal anem a estar recolzant qualsevol mesura que servisca per a elevar la veu dels nostres veïns”. Perquè, tal com assenyalen, “Almenara mereix ser atesa, escoltada i recolzada, rebre la inversió que durant massa temps el PSOE ha paralitzat i no patir ni un minut més un càstig innecessari que ataca letalment a un patrimoni de tots: la nostra costa”.

Pujar