elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua a Almenara la campanya “reviure” per a conscienciar sobre els nous contenidors de matèria orgànica

Continua a Almenara la campanya “reviure” per a conscienciar sobre els nous contenidors de matèria orgànica
  • La carpa informativa i de repartiment de poals s'ha situat hui al Carrer de l’Estació i demà al matí estarà en la Plaça del Mercat

MÉS FOTOS
Continua a Almenara la campanya “reviure” per a conscienciar sobre els nous contenidors de matèria orgànica - (foto 2)

L'Ajuntament d'Almenara continua la campanya informativa “Reviure” sobre quins residus s'han de depositar en els recentment instal·lats contenidors de matèria orgànica en la localitat. Així, la carpa informativa, en la qual també es reparteixen als veïns i veïnes uns poals per a la recollida selectiva de la matèria orgànica en els domicilis, s'ha situat hui al Carrer de l’Estació. Demà tornarà a estar en la Plaça del Mercat en horari matinal. La carpa informativa també va estar diumenge passat a la Platja Casablanca i al llarg dels pròxims dies visitarà altres punts de la localitat, dels quals s'anirà informant en les xarxes socials municipals.

Recordar que en els contenidors marrons per a la matèria orgànica, aquesta s'ha de depositar en una bossa biodegradable en la qual poden anar restes de fruita i verdura, carn, peix i altres aliments; corfes d'ous, marisc i fruita seca; fulles, flors, i xicotetes restes vegetals; pòsits de café, bosses d'infusió o taps de suro natural així com tovallons, mocadors i cartons bruts.

 

Pujar