elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Condemnat el secretari general del PP d'Almenara per conduir begut i fugir de la policia

Condemnat el secretari general del PP d'Almenara per conduir begut i fugir de la policia
  • Segons la sentència del jutjat de Nules, triplicava la taxa d'alcohol i va fer cas omís a la Policia Local

El secretari general del Partit Popular d'Almenara i regidor del grup municipal de no adscrits, Sergio Ferrer, ha sigut condemnat al pagament d'una multa de 8 euros al dia durant cinc mesos i la privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors durant deu mesos després d'haver sigut enxampat conduint sota els efectes de l'alcohol.

Així, el conductor va llançar una taxa de 0,88 mg d'alcohol per litre d'aire espirat, segons indica la sentència dictada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Nules, del passat 14 de juliol. Aquesta taxa suposa superar el triple del límit permés.

Segons consta en la sentència, el passat 13 de juliol el condemnat conduïa el seu vehicle per l'avinguda País Valencià d'Almenara, “realitzant la conducció amb els seus facultats intel·lectives vomitives seriosament disminuïdes per haver pres begudes alcohòliques”, realitzant una conducció “anòmala i erràtica”, “fent cas omís a les indicacions dels agents de la Policia Local d'Almenara” que estaven fent fins i tot control d'alcoholèmia.

Els agents van perseguir el vehicle fins a interceptar-lo i presentava símptomes com a “parla balbotejant, rostre suós, coordinació vacil·lant, alé amb olor d'alcohol, capacitat d'expressió amb respostes embullades” pel que els agents li realitzen la prova de l'alcohol, donant com a resultat una taxa positiva de 0,88 mg d'alcohol per litre d'aire espirat.

La mateixa sentència indica que el Ministeri Fiscal sol·licitava per a l'acusat set mesos i 15 dies de multa, a més d'1 any i tres mesos de privació del premiso de conduir. No obstant això, la defensa de l'acusa va sol·licitar que se li reduïra la pena un terç.

Grup de no adscrits

Sergio Ferrer va abandonar el grup municipal del Partit Popular d'Almenara al costat de Bruno Guirado després de les eleccions municipals de 2019 per desavinences amb l'ex presidenta Alicia Bañuls.

A l'agost d'enguany, Bruno Guirado dimitia del seu càrrec com a regidor per motius personals.

Pujar