14 de novembre de 2019 14/11/19

El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara

El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara - (foto 2)
  El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara - (foto 3)
  El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara - (foto 4)
  El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara - (foto 5)
  El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara - (foto 6)
  El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara - (foto 7)

  La localitat d'Almenara ha celebrat aquesta vesprada la clausura d'una nova edició de la Setmana de la dona amb una notable participació en les propostes realitzades. Les activitats han començat a les cinc de la vesprada amb l'eixida de la ja tradicional Marxa de la Dona que ha partit des de la Plaça 8 de Març amb un recorregut per l'entorn del nucli urbà d'uns 5 quilòmetres aproximadament, durant una mica més d'una hora.

  Posteriorment, ja als jardins del Museu del Molí d’Arròs, on ha acabat la Marxa, la música ha pres el relleu amb el concert de la cantautora local Eva Gómez, que com de costum ha estat acompanyada per Laura Miñarro. En el concert emmarcat dins de la gira 2019 d'ambdues s'han prioritzat els temes vinculats amb la dona que estan recollits en els discos “Cançons de dona” i “Entre la Terra i el Cel”. A més també s'ha realitzat un esment especial  al disc “Código de Barras” amb la interpretació d'alguns dels seus temes aprofitant el desé aniversari d'aquest. Finalment també ha interpretat com a avanç algun tema nou dels quals està preparant per al seu pròxim disc en el qual està treballant per al seu llançament futur. Un berenar ha tancat la festa.

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha volgut valorar positivament aquesta edició de la Setmana de la dona, agraint la participació de les veïnes i veïns en els diversos actes així com de les associacions i persones que han posat la seua obstinació en l'organització i realització de totes les activitats previstes.

  ocultar
  El concert d'Eva Gómez i Laura Miñarro tanca la Setmana de la Dona d'Almenara
  Pujar