17 d’octubre de 2019 17/10/19

Compromís impulsarà un pla per fer a una Almenara més social

El candidat de Compromís a l'alcaldia d'Almenara, Quique Castelló, ha debatut sobre polítiques socials amb el Secretari Autonòmic d'Inclusió, Alberto Ibañez i amb la diputada Belen Bachero, en un acte amb mig centenar de veïns.

Castelló ha explicat que un dels objectius prioritaris de Compromís durant la pròxima legislatura serà dignificar els serveis socials en el municipi "per a no deixar a ningú arrere": "Almenara no pot estar ni un dia més sense un centre públic de dia per als més majors, Compromís treballarà incansablement per fer realitat aquesta reivindicació de fa més de deu anys i que millorarà el dia a dia de moltes persones".

"Vam proposar que el centre de dia s'instal·lara en l'antic ambulatori, que actualment està tancat, però el PP i el PSOE es van posar d'acord perquè la gestió fóra privada i no pública, tot i l'informe favorable de la Conselleria", ha afirmat Castelló.

El candidat també ha apostat per reubicar tots els departaments de serveis socials en un mateix espai: "A Almenara hi ha molts edificis municipals buits, creiem que si els departaments es reubiquen, serà molt més fàcil i ràpid per als ciutadans", ha explicat Castelló.

Compromís per Almenara ha proposat també fer que el Casal Jove, siga un espai coeducador, on es puga completar la formació acadèmica, i així, ajudar a erradicar les desigualtats socials.

ocultar
Compromís impulsarà un pla per fer a una Almenara més social
Pujar