elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Almenara aposta per la participació ciutadana per a la redacció de les propostes de Castelló Avança

Compromís per Almenara aposta per la participació ciutadana per a la redacció de les propostes de Castelló Avança
  • El pla, impulsat per la Diputació de Castelló, preveu una inversió de 235.000 euros per a projectes sostenibles a Almenara

El portaveu local de Compromís per Almenara, Quique Castelló ha manifestat que "a la primera reunió de grups hem proposat que la ciutadania siga part activa en la redacció de les propostes per a Castelló Avança". Tal i com ha indicat Castelló: "la nostra línia de treball s'ha caracteritzat durant aquests anys per escoltar al nostre poble i ser la seua veu dins de l'Ajuntament". En eixe sentit, el regidor valencianista ha explicat que: "hi ha una quantitat important de diners que marcaran el futur dels nostres veïns i veïnes, per això creiem que el més sensat és comptar amb ells i elles".

El Pla Castelló Avança preveu una inversió de 235.000 euros per als següents dos anys a Almenara. Contempla projectes emmarcats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, impulsats per la Unió Europea. Tal i com ha demanat anteriorment el grup de Compromís amb el Pla 135, els grups de la corporació se reuniran per a la redacció de les propostes i intentaran arribar a un consens. Castelló ha indicat que: "Des del nostre grup tenim propostes com executar la moció aprovada recentment per iniciar el projecte d'una comunitat energètica local i combatre així a la màfia elèctrica".

 

Pujar