3 de juny de 2020 3/6/20

Comencen les obres de millora en el Carrer Lepanto

Comencen les obres de millora en el Carrer Lepanto - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen les obres de millora en el Carrer Lepanto - (foto 2)

  Ja han començat les obres de remodelació i millora en el Carrer Lepanto d'Almenara que està realitzant l'ajuntament a través de les inversions del Pla 135 de la Diputació de Castelló, actuació que permetrà abordar i solucionar els problemes existents en la part alta de la via on les arrels dels arbres que hi havia estaven provocant problemes en el sòl dels habitatges annexes, arbres que es van retirar en una primera fase de les actuacions. Ara, l'empresa adjudicatària està executant la segona part de les obres que consisteix en la construcció de les noves voreres en aquest carrer així com també un reasfaltat de la mateixa.

  També dins de les obres sol·licitades des d'Almenara per al Pla 135 s'inclou la segona fase de les actuacions al carrer Estació, vial en el que també s'actuarà en les voreres i en una nova capa d'asfaltat. Les obres, que començaran la setmana que ve, s'executaran com a prolongació de les ja realitzades el passat exercici.

  La previsió és que els dos carrers estiguen remodelats abans de les pròximes festes nadalenques. La inversió global de les actuacions dins del Pla 135 ronda els 70.000 euros.

  Pujar