12 de desembre de 2019 12/12/19

Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara

Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara - (foto 2)
  Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara - (foto 3)

  Amb una discomòbil començaran aquesta nit un any més les festes del barri de "Dalt de la Muralla" d'Almenara que es perllongaran fins a dissabte que ve 1 de juliol amb actes variats, especialment dedicats al món taurí i als més xicotets, sense oblidar el sopar de germanor, balls i activitats per a majors.

  Demà dissabte començaran els bous amb l'exhibició a les set de la vesprada d'un exemplar salvatge de la ramaderia de "Los Espartales" mentre que a la nit s'embolará un bou de la ramaderia de Vicent Benavent. El ramader de Quatretonda també exhibirà els seus caps de bestiar el dimarts, amb vaques a la vesprada i un nou embolat a la nit, així com el dijous 29 amb el mateix programa. El divendres 30 arribarà el segon bou salvatge, amb l'exhibició d'un exemplar de la ramaderia de Javier Pérez Tabernero, al que seguirà de nou bestiar boví de Benavent. A la nit s'embolará un nou bou del ramader de Quatretonda i després l'exhibit a la vesprada.

  Sense deixar la qüestió taurina, però ara enfocada cap als xiquets i xiquetes, també tindran tancament infantil el dilluns, així com bou embolat infantil (carretó) tant aquest mateix dilluns 26 com el dimecres 28, al que seguirà la "xopà" i una "xocolatà". A més els més xicotets tindran jocs infantils durant el diumenge a la vesprada, així com cucanyes i jocs cada migdia de dilluns a divendres. Per al dimecres s'ha programat el berenar de germanor i les festes acabaran el dissabte amb el sopar popular i una discomòbil.

  ocultar
  Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara
  Pujar