10 de desembre de 2019 10/12/19

Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara

Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara - (foto 1)
  • Cursos, competicions i marxes completen l'oferta estival

MÉS FOTOS
Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara - (foto 2)
Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara - (foto 3)
Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara - (foto 4)
Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara - (foto 5)
Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara - (foto 6)

Amb el tradicional Triatló Escolar demà a les 9 del matí en la zona de la Gola de Queralt, començarà la programació esportiva d'Almenara per a aquest estiu, en la qual hi haurà competicions, marxes, cursos i activitats variades per a totes les edats.

Dins de l'àmbit competitiu destaca el Triatló Escolar de demà, una prova ja clàssica en la localitat a la que es sumaran altres esdeveniments com la XXXVI edició de la Volta a Peu a la Platja Casablanca d’Almenara, que se celebrarà el dissabte 3 d'agost a les 20 hores. Les inscripcions ja estan obertes en Sportmaniacs.com (Cronometra). Prèviament a les 19 hores es realitzarà l'edició per a categories inferiors de la prova. També destaca en la programació la Travessia Nadant que se celebrarà l'11 d'agost a les 9.30 del matí. Per a aquesta prova les inscripcions estan ja obertes en evasionrunning.com.

Una altra de les activitats previstes és la Marxa Nocturna per Muntanya d’Almenara que arribarà a la seua dotzena edició i que se celebrarà el 13 de juliol a partir de les 21 hores. Per a aquesta marxa serà obligatori portar frontal. Les inscripcions amb un preu de 5 euros es podran realitzar en el Molí d’Arròs i en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. En aquest capítol també es realitzarà la Marxa de la dona, prevista per al 6 d'agost.

Una de les novetats serà la Tri-Màster que es realitzarà en el Passeig Marítim el 10 d'agost a les 19.30 hores, una activitat que tindrà spinning, freestyler i zumba. Les activitats es tancaran el 22 d’agost amb l’Eixida amb bici.

INICIACIÓ AL RUNNING                                             

En el capítol de cursos destaca enguany la novetat de la iniciació al running, que es realitzarà els dimarts i dijous a les 20 hores en el Pont de l’Arena amb un preu de 10 euros. La zumba, també a 10 euros, serà els dilluns, dimarts i dijous en la Plaça dels Pescadors, mentre que el ciclisme de sala (spinning), es realitzarà els dilluns, dimecres i divendres a les 20 hores en el Centre Social Miguel Hernández amb un preu de 15 euros.

A més estarà el freestyler que serà els dilluns i divendres a les 20 hores en l'Oficina de Turisme, amb un cost de 30 euros, així com les botes de rebot, que serà els dimecres a les 20 hores en la Plaça Els Pescadors i un cost mensual de 20 euros. Destacar que s'ofereix un pack d'aquestes dues activitats per 35 euros. Aquests preus seran inferiors en cas que les persones assistents aporten el seu propi material.

RUTES SENDERISTES GRATUÏTES

D'altra banda destacar que ja han començat les rutes senderistes gratuïtes guiades per voluntaris federats del club Xtrem Almenara. La primera va ser dimecres passat per la zona sud de la marjal. Dimecres que ve arribarà la segona ruta, la pujada al castell d'Almenara, de dificultat mitjana. L'eixida serà a les 18.30 hores des de la plaça de la Constitució. El 10 de juliol es realitzarà la ruta Roja de la Marjal des de l'Oficina de Turisme de la platja, amb dificultat baixa i eixida a les 19 hores.

També de dificultat baixa i amb eixida a les 18.30 hores des del Molí d’Arròs serà la ruta fins a la Font de Quart que es realitzarà el 17 de juliol. A la mateixa hora, i des del mateix lloc, partirà el 24 de juliol la ruta al Punt del Cid que està qualificada com de dificultat mitjana. L'última, amb eixida des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca serà als Estanys d’Almenara, amb dificultat baixa i inclusiva. La cita, el 31 de juliol a les 19 hores.

Les persones interessades podran informar-se o inscriure's de manera gratuïta, bé en  el Molí d’Arròs o en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

ocultar
Comença la programació esportiva d´estiu a Almenara
Pujar