16 de juliol de 2020 16/7/20

Comença l’Escola de Nadal d'Almenara amb 80 xiquets i xiquetes participants

Comença l’Escola de Nadal d'Almenara amb 80 xiquets i xiquetes participants - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comença l’Escola de Nadal d'Almenara amb 80 xiquets i xiquetes participants - (foto 2)
  Comença l’Escola de Nadal d'Almenara amb 80 xiquets i xiquetes participants - (foto 3)
  Comença l’Escola de Nadal d'Almenara amb 80 xiquets i xiquetes participants - (foto 4)

  Un total de 80 xiquets i xiquetes d'Almenara han començat hui en les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I una nova edició de l’Escola de Nadal organitzada des de l'Ajuntament d'Almenara a través del Casal Jove de la localitat. Així han començat nombroses activitats que s'unificaran sota el lema “Un Nadal ple de festa i diversió”. L’Escola de Nadal se celebrarà també els dies 27 i 28 de desembre, així com el 2,3, i 4 de gener.

  Al llarg de tots aquests dies s'oferirà una variada i lúdica programació adaptada per a dos sectors d'edats, el comprés entre 3 i 5 anys i el que va de 6 a 12. Així hi haurà tallers audiovisuals, de manualitats i de cuina. També hi haurà esport, especialment el 28 de desembre, amb una jornada en el poliesportiu, així com les populars gimcanes. La música serà un element important, amb la participació de la Llavor Dolçaina i Tabal d'Almenara, amb qui els xiquets i xiquetes cantaran nadales. Finalment, el dia 3 de gener hi haurà sessió de contacontes teatralitzats adaptats per a les diferents edats (3-5 anys i de 6 a 12), a càrrec de Rebombori Cultural i el 4 una excursió a Expo Jove a València. Tampoc faltarà el reforç escolar durant aquests dies de vacances nadalenques.

  Hi ha que assenyalar que les activitats les realitzarà el personal del Casal Jove d'Almenara junt els monitors i monitores d'activitats d'oci i temps lliure contractats des de la borsa de treball creada des de l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de completar el personal necessari per a la realització d'activitats que es vagen succeint al llarg de l'any.

  CAMPUS DE FUTBOL

  A més, també ha començat en els Camps de Futbol de la Corona el tradicional campus nadalenc organitzat des de l'Ajuntament d'Almenara i l'Almenara Atlètic. Són més de 45 els xiquets i xiquetes participants (repartits en tres torns) en una activitat que combina l'aprenentatge del futbol així com l'esport en general sense oblidar la diversió.

   

  Pujar