13 de desembre de 2019 13/12/19

Clavell es reuneix amb afectats de la platja d’Almenara per a exigir la protecció de la costa

Clavell es reuneix amb afectats de la platja d’Almenara per a exigir la protecció de la costa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Clavell es reuneix amb afectats de la platja d’Almenara per a exigir la protecció de la costa - (foto 2)

  “És una burla a Almenara que el Govern de Pedro Sánchez bloquege des de fa mesos la regeneració de la costa”. El diputat nacional del PP, Óscar Clavell, ha fet aquestes declaracions després de reunir-se aquest divendres amb afectats de la platja d'Almenara que “estan desesperats per un càstig injust i intolerable que aplica el PSOE des de fa anys”.

  Per a Clavell, “la decisió del PSOE de paralitzar una inversió de 7,8 milions d'euros en aquesta costa està provocant que Almenara perda metres de litoral cada any. Pedro Sánchez juga amb Almenara com ho fa amb Espanya, provocant el deterioro d'un patrimoni de tots que es trontolla en mans d'un president que anteposa els seus interessos polítics a les necessitats del territori nacional”.

  A Almenara, “aquest abandó és flagrant” i les conseqüències “les pateixen uns veïns que veuen com el càstig del PSOE inunda els seus habitatges i danya les seues propietats amb cada temporal”. Aquesta “injustícia que s'estén per tota la província” no pot persistir, tal com ha considerat Clavell, “perquè els veïns no mereixen que la incapacitat d'un president els provoque danys en les seues propietats i genere pèrdues econòmiques i patrimonials”.

  Des del PP, ha reiterat el diputat nacional, “estem amb els veïns, amb els afectats que pateixen el bloqueig socialista, i volem que les seues protestes i les seues demandes siguen escoltades per Pedro Sánchez en el Congrés dels diputats”. “Anem a ser el seu altaveu i a exigir que la inversió anunciada arribe a la costa, perquè la província de Castelló no mereix seguir perdent litoral perquè a Pedro Sánchez no li interessa invertir en el nostre territori com ha demostrat aquests anys”. Des del PP, “invertim 1,2 milions d'euros després dels temporals de desembre de 2016 i gener de 2017. Un compromís amb Almenara que segueix vigent i “que anem a traslladar a la Cambra baixa perquè el PSOE escolte les demandes d'aquest municipi i de tota la nostra província. Per justícia”.

  ocultar
  Clavell es reuneix amb afectats de la platja d’Almenara per a exigir la protecció de la costa
  Pujar