elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gim City, la nova modalitat d'entrenament que aterra en un poble de Castelló

Gim City, la nova modalitat d'entrenament que aterra en un poble de Castelló
  • Les persones participants escoltaran la música i les instruccions a través d'un sistema d'auriculars sense fils

 

L'Ajuntament d'Almenara a través de l'àrea d'esports ha programat per al dissabte 4 de maig una sessió de Gim City composta per una caminada amena i energètica en grup, balls grupals a l'aire lliure amb jocs i reptes divertits, així com activitats aptes per a tots i totes i relaxació en un ambient de desconnexió total.

La gran novetat de Gim City és el seu sistema d'entrenament silenciós, perquè gràcies a la tecnologia d'auriculars sense fils de Silentsystem®, les persones participants podran viure una experiència única de vitalitat i energia escoltant la música i la veu de la dinamitzadora a través d'estos.

La sessió començarà a les 19 hores en el Poliesportiu Municipal d'Almenara, per a eixir per la localitat a realitzar els exercicis a les 19.30 hores. La tornada està prevista al voltant de les 21 hores.

Les persones interessades a participar en la sessió de Gim City podran inscriure's en www.entrenamientosilencioso.com/almenara. El preu de la classe serà de 10 euros, amb l'opció voluntària d'adquirir una samarreta per 7 euros. Les places són limitades.

 

Pujar