8 de juliol de 2020 8/7/20

El Centre FPA Paulo Freire realitzarà un programa per al control del sobrepès

El Centre FPA Paulo Freire realitzarà un programa per al control del sobrepès - (foto 1)

    El Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d'Almenara va acollir ahir la jornada informativa de portes obertes sobre la segona edició del programa multidisciplinari que s'impartirà a partir del 6 de març en el centre amb l'objectiu de realitzar un tractament sobre el sobrepès i l'obesitat des de diversos punts de vista juntament amb el control sanitari, tot açò a càrrec de la psicòloga Nuria Carreguí i la dietista-nutricionista Nadia San Onofre.

    Si l'any passat se cercava fomentar la bona alimentació, en aquesta segona edició l'aposta és "controlar el sobrepès" vinculant els aspectes psicològics i la nutrició, doncs tal com deia tant Nuria Carreguí com Nadia Sant Onofre "per exemple a voltes el que un té és sed, però la ment no identifica i el que es fa és menjar perquè saps que el cos demana alguna cosa". Per això, la psicologia i l'alimentació van unides de la mà.

    Destacar que durant el programa es realitzarà al llarg de tres mesos (del 6 de març al 29 de maig) durant un dia a la setmana en grup reduït i tractarà d'una banda de tallers pràctics, una altra vinculada a la psicoeducació i a l'autocontrol (alimentació conscient), educació alimentària (alimentació i compra saludable) i com no, el seguiment de l'estat de salut (mesures corporals, i valors analítics sanguinis). L'objectiu del programa és millorar la salut i la qualitat de vida. Totes les persones interessades podran matricular-se en el Centre Paulo Freire fins al 27 de febrer. Les sessions començaran el 6 de març.

    Pujar