23 de setembre de 2020 23/9/20

El centre FPA Paulo Freire obri la matrícula del nou curs

El centre FPA Paulo Freire obri la matrícula del nou curs - (foto 1)

    Després de l'estiu, el Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) Paulo Freire d'Almenara torna a la seua activitat amb la matrícula per als cursos de formació reglada, així com per als cursets i tallers no reglats que es desenvoluparan al llarg dels pròxims mesos, tot açò després d'un exercici de xifres rècord quan assistents ja que es van superar els 550 participants. La tendència també ha anat en augment durant els cursos d'estiu realitzats en l'edifici Miguel Hernández de la Platja Casablanca en els quals han participat més de 150 persones.

    Ara arranca de nou el període de matrícula per al nou curs quant a la formació reglada que arrancarà el 3 d'octubre, després de les festes d'Almenara, doncs l'inici oficial és el 19 de setembre, però es posposa en la localitat per les celebracions. Quant a l'oferta reglada destaquen els cursos de Graduat Escolar de Secundària, la preparació per a la prova d'accés al Grau Superior de Formació Professional, la preparació per a la prova d'obtenció del Batxillerat, així com de l'accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Quant a idiomes s'oferiran cursos d'anglès de l'Escola Oficial d'Idiomes per als nivells A1, A2, B1, B2, així com alemany, francès i espanyol per a estrangers.

    D'altra banda s'està ultimant l'oferta de cursos i tallers dins de la formació no reglada que comptarà amb les propostes habituals als quals se sumarà enguany el taller de cuina robotitzada que ha tingut demanda dels usuaris. En els pròxims dies es donarà a conèixer l'oferta completa, de la qual ja poden informar-se en el Centre FPA Paulo Freire d'Almenara.

    Pujar