elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre FPA Paulo Freire d'Almenara programa zumba, pilates i ioga de l'1 de juliol al 14 d'agost a la Platja Casablanca

El Centre FPA Paulo Freire d'Almenara programa zumba, pilates i ioga de l'1 de juliol al 14 d'agost a la Platja Casablanca
  • També hi haurà tallers infantils de pintura i Funky Hip hop

 

El Centre de Formació de Persones Adultes d’Almenara, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Almenara ha presentat l'oferta d'activitats, tant per a adults, com per a xiquets i xiquetes, que es realitzaran este estiu entre l'1 de juliol i el 14 d'agost.

Entre l'oferta d'enguany per a adults estan les classes de zumba a la Platja Casablanca, que es duran a terme els dimarts i dijous en la Plaça dels Pescadors de 20 a 21 hores. També s'incorporaran les classes de pilates, que es faran en la mateixa plaça els dilluns i dimecres de 20 a 21 hores. A més, s'oferiran classes de ioga cada dilluns i dimecres de 9.30 a 10.30 del matí en l'aparcament dels “xiringuitos”.

Les activitats infantils es realitzaran en l’Edifici Miguel Hernández de la Platja Casablanca. Enguany hi haurà classes de pintura, que se subdividiran en dos grups d'edat, el de 4 a 8 anys els dimarts i dijous de 10 a 12 hores, i el de 9 a 12 anys que seran els dilluns i dimecres a la mateixa hora.

També es duran a terme els dimarts i dijous en el Miguel Hernández les habituals classes de Funky Hip hop. El grup de 5 a 8 anys serà de 18.30 a 19.30 i el de més de 9 anys de 19.30 a 20.30 hores.

Pel que respecta a les activitats, dir que es duran a terme des de l'1 de juliol fins al 14 d'agost. El pack complet de les set setmanes d'activitats tindrà un preu de 30 euros. Si únicament es trien les cinc setmanes de juliol, el cost serà de 25 euros, i si únicament es trien les dos setmanes d'agost, el preu seria de 10 euros.

Les inscripcions es podran realitzar este mes de juny en l'Edifici del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire de 17 a 20 hores. A partir del mes de juliol es realitzaran en les oficines de l’Edifici Miguel Hernández de la Platja Casablanca. També es podran realitzar en línia a través del codi qr de la cartelleria.

Pujar