elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CEIP Juan Carlos I d'Almenara participa en el concurs autonòmic del Dia de l’Esport

El CEIP Juan Carlos I d'Almenara participa en el concurs autonòmic del Dia de l’Esport
  • S'ha realitzat un vídeo sobre les Olimpíades i Paralimpíades de Tòquio amb la participació de tota la comunitat educativa

MÉS FOTOS
El CEIP Juan Carlos I d'Almenara participa en el concurs autonòmic del Dia de l’Esport - (foto 2)
El CEIP Juan Carlos I d'Almenara participa en el concurs autonòmic del Dia de l’Esport - (foto 3)
El CEIP Juan Carlos I d'Almenara participa en el concurs autonòmic del Dia de l’Esport - (foto 4)

 

El CEIP Juan Carlos I d'Almenara ha realitzat un vídeo per a participar en el concurs entre centres educatius del Dia de l’Esport organitzat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports i la Fundación Trinidad Alfonso per a commemorar el Dia Internacional de l'Activitat Física que es va celebrar el passat 6 d'abril. Els 6 centres educatius guanyadors tindran un xec-regal de 2.000 euros que hauran de destinar-se a material esportiu.

La temàtica del concurs són els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio, per la qual cosa tota la comunitat educativa del centre s'ha bolcat en la realització de les diverses proves esportives olímpiques i l'enregistrament del vídeo en la qual ha participat tot l'alumnat del centre tal com marca el concurs. A més de l'esport, en el vídeo s'uneix la música, a través d'un rap creat i interpretat per Alfons “el Blue” de Nules juntament amb l’alumnat de cinqué i sisé curs on es va vincular tant la música com el valencià.

El vídeo d'aproximadament 3 minuts de duració, es va gravar el 31 de març, convertint el centre educatiu en un autèntic plató d'enregistrament on va participar tota la comunitat educativa, començant per tot l'alumnat representant els esports, amb els equipatges i atrezzo realitzat a través de manualitats, així com docents, personal no docent, personal i empresa del menjador, juntament amb la col·laboració i cooperació de l'Ajuntament d'Almenara en una jornada tan especial.

L'enregistrament, que ja s'ha enviat per a participar en el concurs, es pot veure tant en les xarxes socials del CEIP Juan Carlos I d'Almenara com també en les xarxes socials de l'Ajuntament d'Almenara.

Pujar