elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Casal Jove s'adhereix al programa Xarxa Jove

El Casal Jove s'adhereix al programa Xarxa Jove
  MÉS FOTOS
  El Casal Jove s'adhereix al programa Xarxa Jove - (foto 2)

  El Casal Jove d'Almenara s'ha adherit al programa Xarxa Jove amb l'objectiu de "seguir fomentant i millorant les polítiques de joventut i les opcions i serveis per als nostres joves que també es relacionaran amb els de altres municipis" segons ha explicat la regidora de Joventut, Terebel Galiano. El programa Xarxa Jove té com a finalitat impulsar polítiques de joventut locals i recolzar el treball dels ajuntaments i l'IVAJ- GVA JOVE. Amb aquest programa es creen xarxes entre els municipis per a compartir experiències, treball i apostes pels joves segons ha explicat la regidora.

  Així, entre altres activitats "es realitzaran trobades d'adolescents en diversos municipis, setmanes de la joventut sincronitzades per a fomentar la participació dels joves, així com perquè coneguen varietat d'activitats i propostes i intercanvien sensacions i coneguen joves d'altres localitats.

  En aquest sentit, la primera jornada es realitzarà en la localitat de les Alqueries dissabte que ve 18 de febrer entre les 11 del matí i les 2 de la vesprada. En ella es realitzaran diverses activitats com a música, teatre, videojocs, debats organitzats per diverses associacions juvenils, i una altra sèrie d'esdeveniments organitzats per entitats i associacions. Els joves interessats podran inscriure's en el Casal Jove d'Almenara fins a divendres que ve. Les activitats seran gratuïtes.

  Pujar