elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Casal Jove d'Almenara acull els exàmens del Trinity College London

El Casal Jove d'Almenara acull els exàmens del Trinity College London
  MÉS FOTOS
  El Casal Jove d'Almenara acull els exàmens del Trinity College London - (foto 2)

  En el Casal Jove d'Almenara s'han celebrat durant els últims dies els exàmens oficials d'anglès del Trinity College London del que és centre oficial i examinador. Són els corresponents al segon quadrimestre i en uns dies la quinzena d'alumnes que s'han presentat sabran els resultats i tindran els certificats oficials dels seus nivells en cas de superar els exàmens.

  S'han realitzat proves tant escrites com a orals a càrrec dels examinadors del Trinity desplaçats fins al Casal Jove. Cal assenyalar que en ser centre oficial, els exàmens són els mateixos en tots els centres Trinity i es realitzen a la mateixa hora pel personal especialitzat. Destacar que els certificats del Trinity estan reconeguts en tota Europa, en tenir l'acreditació Of Qual, formen part del EQF (European Qualifications Framework), però a més estan avalats pel Ministeri d'Educació i la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

  La regidora de Joventut, Terebel Galiano, ha destacat que “amb aquestos exàmens es demostra que anem complint l'objectiu que vam buscar quan ens convertirem en seu Trinity, que els veïns d'Almenara pogueren aconseguir els seus certificats oficials sense eixir de la localitat ni desplaçar-se a altres llocs a examinar-se, sinó que anaren els examinadors els que acudiren a la localitat, com així ha sigut”. La valoració del primer any del Trinity a Almenara ha sigut “positiva” ja que “ha començat a assentar-se amb noves oportunitats per als veïns”.

  A més cal recordar que en aquests moments s'estan realitzant cursos intensius d'estiu per a escolars, així com per al B1 i B2, amb la possibilitat si es forma grup de traure un curs de nivell C1. La pròxima convocatòria d'exàmens oficials serà al febrer, per la qual cosa els cursos arrancaran a l'octubre. Les persones interessades poden informar-se en el Casal Jove d'Almenara.

  Pujar