24 de setembre de 2020 24/9/20

El carrer Estació d'Almenara serà d'un únic sentit

El carrer Estació d'Almenara serà d'un únic sentit - (foto 1)

    En els pròxims dies es procedirà al canvi a un únic sentit del carrer Estació de la localitat en el tram comprés entre l'Avinguda País Valencià i el carrer Magatzems. En aquest tram es podrà únicament circular en direcció nord, sent el carrer ja de doble sentit a partir de l'encreuament amb el carrer Magatzems com fins ara. La resta de l'entorn romandrà com està actualment. Amb aquesta actuació es vol guanyar en seguretat en una zona comercial i de restauració. S'han realitzat consultes a establiments i veïns que han valorat positivament els canvis.

    Així, segons el Cap de la Policia Local, Javier Navarro, amb la reconversió a un únic sentit "es guanyarà notablement en seguretat, tant per als vianants com per als conductors" perquè "la circulació tindrà un únic sentit amb el que serà més fàcil veure els vehicles com també evitar col·lisions frontals". A més amb el canvi "es permetrà estacionar en tots dos costats del carrer amb el que es guanyaran unes 30 places d'aparcament" el que "farà que es deixe d'estacionar damunt de la vorera com estava succeint i s'aparque correctament, la qual cosa farà també que els vianants puguen circular millor pel seu lloc, per la vorera". A més "en estacionar en tots dos costats, també s'aconseguirà reduir la velocitat del carrer".

    Cal ressaltar que la resta de carrers de la zona quedaran com fins al moment, per la qual cosa l'eixida cap a València des del Carrer Estació serà per Magatzems mentre que l'eixida cap a Castelló o l'Avinguda País Valencià es podrà fer pels carrers Lope de Vega o Serra d'Espadà. Finalment recordar, que com es lògic, es canviarà la senyalització que es considere necessària.

     

    Pujar