9 de desembre de 2019 9/12/19

El Carnestoltes d'Almenara arribarà el 10 de febrer carregat de novetats

El Carnestoltes d'Almenara arribarà el 10 de febrer carregat de novetats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Carnestoltes d'Almenara arribarà el 10 de febrer carregat de novetats - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara ja està ultimant tots els detalls per a la celebració el dissabte 10 de febrer del tradicional carnestoltes de la localitat, que enguany vindrà amb la gran novetat del canvi del recorregut de la desfilada, així com amb la consolidació de les activitats de jocs, música i sopar en el poliesportiu cobert de la localitat. El carnestoltes es realitzarà amb la col·laboració de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes tant de l’Escola Infantil Municipal com també del CEIP Juan Carlos I.

  La festa començarà amb la concentració de tots els veïns i veïnes que vulguen disfressar-se a les sis de la vesprada en la plaça de la Constitució (Agüelets) que serà el nou inici del recorregut de la cercavila que enguany transcorrerà pels carrers Castelló, la Vall d'Uixó, Sant Roc, i Cisterna fins a arribar al Poliesportiu Municipal Cobert.

  Una vegada en el recinte començarà una festa per a tots els assistents amb música i jocs variats, i s'oferirà la possibilitat de participar en el sopar a càrrec de les Associacions de Mares i Pares, tant del Col·legi Juan Carlos I, com de l’Escola Infantil Municipal, que comprendrà entrepà, beguda i dolços. Els tiquets es podran adquirir a un preu de 5 euros en l’Estanc de Corell, en el Forn de Granados, en la Peluqueria Paqui i en la Peluqueria Montse.

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha animat als veïns i veïnes de totes les edats al fet que es disfressen i participen en la tradicional cercavila de carnestoltes d'Almenara, així com del sopar i festa posterior en el poliesportiu.

   

   

  ocultar
  El Carnestoltes d'Almenara arribarà el 10 de febrer carregat de novetats
  Pujar