13 de juliol de 2020 13/7/20

La campanya comercial de Nadal d'Almenara repartirà més de 2.200 euros en premis

La campanya comercial de Nadal d'Almenara repartirà més de 2.200 euros en premis - (foto 1)

    Més de 2.200 euros en premis es repartiran enguany durant la campanya comercial de Nadal organitzada des de l'Ajuntament d'Almenara en col·laboració amb els 41 establiments participants, que es desenvoluparà des de dilluns que ve 3 de desembre fins al dia 7 de gener. L'objectiu, un any més, és el foment del comerç local i demostrar que a Almenara hi ha de tot, es troba de tot, així com que si es realitzen les compres en el municipi es potencia l'economia local i es genera ocupació a Almenara, tal com ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

    Per a poder optar als diversos premis que ofereix la campanya d'enguany, els veïns o visitants han de completar almenys un passaport amb els segells de 5 dels comerços adherits, encuny que s'obtindrà després de comprar almenys per valor de 10 euros en cadascun dels comerços adherits. Els passaports s'hauran de dipositar en les urnes que s'habilitaran tant en el Molí d’Arròs com en l'edifici de l'Ajuntament d'Almenara.

    El dia 11 de gener de 2019 en el saló de plens de l'Ajuntament d'Almenara es realitzarà el gran sorteig de la campanya de Nadal. Així, entre les persones que hagen completat els passaports i s'hagen dipositat correctament ,se sortejaran els següents premis: un xec de 500 euros, dos de 250, 4 de 100, 9 de 50 i dos de 30 euros, tots ells a utilitzar en el comerç local d'Almenara. A aquests premis se li han de sumar els sortejos de tres xecs valorats en 25 euros per a comprar en el comerç local, que es realitzaran durant la campanya els dies 7, 14, 21 i 28 de desembre.

    Pujar