17 d’octubre de 2019 17/10/19

Bañuls renúncia a la seua acta com a regidor del PP d'Almenara

Bañuls renúncia a la seua acta com a regidor del PP d'Almenara - (foto 1)
  • La fins avui portaveu del Grup Municipal Popular seguirà com a Presidenta Local del Partit

  • Bañuls: “El Partit Popular d'Almenara compta amb una pedrera de gent compromesa i disposada a seguir el deixant del PP fins al moment, fent una oposició constructiva i defensant el que es mereixen els veïns”

La fins avui portaveu del Grup Municipal Popular d'Almenara, Alicia Bañuls, ha presentat la seua renúncia a l'acta com a regidor. “Ha sigut un honor i un orgull ser edil de l'Ajuntament d'Almenara quasi dotze anys” ha manifestat Bañuls, que s'ha mostrat convençuda d'haver realitzat un bon treball com a líder de l'oposició.

Alicia Bañuls ha anunciat que seguirà com a presidenta local al capdavant del Partit Popular de la localitat defensant els valors del PP i reivindicant el millor futur per a Almenara i els seus veïns, ja que ocupa des de l'any 2012.

La dirigent popular ha posat en valor el treball que tant interventors com apoderats van realitzar durant la jornada electoral del passat diumenge, al mateix temps que ha agraït als veïns la confiança dipositada amb el seu vot en les urnes a la candidatura del PP i al projecte del Partit Popular per a Almenara.

“Mai vaig a renunciar a les sigles del PP ni al projecte que el Partit Popular té per al poble, per açò vaig a seguir treballant de manera incansable i deixant-me la pell per a una millor Almenara”, ha afirmat.

“El Partit Popular d'Almenara compta amb una pedrera de gent compromesa i disposada a seguir el deixant del PP fins al moment, fent una oposició constructiva i defensant el que es mereixen els veïns”. Per açò, ha continuat la líder del PP “ha arribat el moment de fer un pas al costat i deixar que uns altres prenguen el relleu amb la mateixa il·lusió i ganes que he demostrat jo en tot moment”, ha asseverat.

Després de la renúncia de Bañuls entra Amparo Esteve, número quatre de la llista.

ocultar
Bañuls renúncia a la seua acta com a regidor del PP d'Almenara
Pujar