elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca el Campus Esportiu 2021 d'Almenara

Arranca el Campus Esportiu 2021 d'Almenara
  • La iniciativa fomentarà esports col·lectius i individuals, però també els hàbits saludables, seguretat viària i primers auxilis

MÉS FOTOS
Arranca el Campus Esportiu 2021 d'Almenara - (foto 2)
Arranca el Campus Esportiu 2021 d'Almenara - (foto 3)
Arranca el Campus Esportiu 2021 d'Almenara - (foto 4)

Aquest matí ha començat a Almenara el Campus Esportiu 2021 que se celebrarà del 5 al 30 de juliol en diversos espais esportius i naturals del municipi. El campus, destinat a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys, té com a objectiu “fomentar la pràctica esportiva, conéixer la naturalesa, repassar la matèria del curs i fomentar els hàbits saludables i l'educació en valors, tot això d'una manera didàctica, professional, moderna, amena i divertida durant l'estiu, sempre compatibilitzant amb les mesures sanitàries vigents”, segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent.

Així al llarg del campus hi haurà pràctiques d'esports col·lectius com el bàsquet, l'handbol o el futbol, però també l'esport individual com l'atletisme, el ciclisme o la natació, que serà dues vegades per setmana. També hi haurà un espai per a realitzar activitats com gimcanes, carreres d'orientació i excursions per la naturalesa, que seran cada divendres. El Campus Esportiu 2021 també destina dos dies a la realització de tasques de reforç escolar, així com tallers formatius sobre nutrició, seguretat viària, o primers auxilis. A més, de dilluns a dijous s'oferiran esmorzars saludables que facilitarà la Regidoria d'Esports, mentre que els divendres l'esmorzar serà lliure.

Pujar