12 de novembre de 2019 12/11/19

Els alumnes de quart d'eso de l'IES Almenara coneixen les utilitats del cinturó de seguretat

Els alumnes de quart d'eso de l'IES Almenara coneixen les utilitats del cinturó de seguretat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els alumnes de quart d'eso de l'IES Almenara coneixen les utilitats del cinturó de seguretat - (foto 2)
  Els alumnes de quart d'eso de l'IES Almenara coneixen les utilitats del cinturó de seguretat - (foto 3)
  Els alumnes de quart d'eso de l'IES Almenara coneixen les utilitats del cinturó de seguretat - (foto 4)

  L'Ajuntament d'Almenara, a través de la Policia Local i la Fundació FuncoVial han realitzat aquest matí en l'institut de la localitat una sessió d'educació viària dirigida als alumnes de quart d'ESO sobre l'ús del cinturó de seguretat i les conseqüències de no portar-lo. Així després de les explicacions teòriques i una sèrie de vídeos il·lustratius, els alumnes han accedit a un simulador de bolcada d'un vehicle on han pogut comprovar de primera mà els efectes de subjecció del cinturó de seguretat, segons ha explicat el Cap de la Policia Local, Javier Navarro.

  D'aquesta manera amb aquesta activitat dirigida als alumnes de quart d'ESO i que es buscarà repetir de manera continuada durant els pròxims exercicis, es complementen les xarrades i tallers d'Educació Viària, que la Policia Local imparteix en el CEIP Juan Carlos I, que a més inclouen un circuit d'Educació Viària a final de curs.

  D'altra banda, la Policia Local ha preparat activitats i xarrades sobre altres matèries per als alumnes de l'IES Almenara com per exemple sobre drogues, delictes d'odi, violència de gènere i sobre l'assetjament escolar o bullying.

  ocultar
  Els alumnes de quart d'eso de l'IES Almenara coneixen les utilitats del cinturó de seguretat
  Pujar