elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara sol·licita a la Generalitat una ajuda de 200.000 euros per a la remodelació del pavelló poliesportiu cobert

Almenara sol·licita a la Generalitat una ajuda de 200.000 euros per a la remodelació del pavelló poliesportiu cobert
  • S'emmarcaria en les subvencions destinades a les remodelacions i modernitzacions d'instal·lacions esportives

L'Ajuntament d'Almenara ha sol·licitat a la Conselleria d’*Educació, Cultura i Esports una ajuda pròxima als 200.000 euros per a afrontar la remodelació i millora del pavelló poliesportiu cobert de la localitat, acollint-se a la convocatòria de subvencions que ha tret la Generalitat Valenciana destinades a les remodelacions o modernitzacions d'instal·lacions esportives.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “pensem que és necessària una àmplia remodelació del pavelló poliesportiu cobert de la localitat i vista la convocatòria de subvencions, hem decidit acollir-nos per a intentar aconseguir l'ajuda i poder així escometre unes obres de gran importància que canvien totalment la imatge del pavelló cobert”.

Així entre altres coses es pretén rebaixar l'altura del sostre del propi pavelló cobert, així com escometre també obres per a canviar el que és el sòl per a instal·lar parquet. A més quant al material, s'instal·larien canastres elevades, així com també noves porteries i altres elements necessaris per a la pràctica esportiva.

Pel que respecta als vestuaris, es realitzaria una remodelació total dels existents en la planta superior, mentre que en la planta inferior, a més de renovar els lavabos totalment es crearien uns vestuaris destinats a les persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, la intenció de l'equip de govern local és pintar tota la instal·lació, tant l'interior, com l'exterior.

Pujar