7 de juliol de 2020 7/7/20

Almenara revalida la bandera blava per a la Platja Casablanca

Almenara revalida la bandera blava per a la Platja Casablanca - (foto 1)

    La Platja Casablanca d'Almenara ha tornat a ser guardonada un any més des d'ADEAC amb el distintiu de la Bandera Blava per la qualitat de les seues aigües, accessos, condicions ambientals i els serveis que ofereix. Des de 2004 la Platja Casablanca ve obtenint de forma continuada aquest guardó. A més, també es revalida el distintiu de Sendera Blava per a la ruta per la platja, un guardó que es va obtenir per primera vegada l'any 2013.

    L'alcaldessa d'Almenara Estíbaliz Pérez, ha destacat de nou l'obtenció dels distintius per a la Platja Casablanca, doncs ja són 13 anys de banderes blaves i la cambra de sendera blava, la qual cosa "ens situa com una de les platges amb millors condicions per la seua qualitat de l'aigua com pels serveis que prestem".

    L'alcaldessa ha volgut mostrar el seu agraïment a tota la gent que ha treballat perquè de nou enguany "la Platja Casablanca i la Sendera tinguen les màximes distincions, doncs "amb l'esforç de tots, a poc a poc millorarem la nostra platja que és l'objectiu final".

    Pujar