elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous

Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous
  MÉS FOTOS
  Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous - (foto 2)
  Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous - (foto 3)
  Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous - (foto 4)
  Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous - (foto 5)
  Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous - (foto 6)
  Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous - (foto 7)
  Almenara reprèn les exhibicions taurines amb tres nous bous - (foto 8)

  Després de les celebracions dels dos dies grans de les festes patronals d'Almenara, hui s'han reprès les exhibicions taurines amb la solta de dos nous bous patrocinats per l'Ajuntament. En concret, un exemplar de la Palmosilla i un altre de Gavira. A la nit està previst que continuen amb l’embolada en el carrer Major d'un bou del ramader local Tauro Covatelles (Juan Faet).

  Prèviament a les exhibicions vespertines, el municipi d'Almenara ha mostrat la seua repulsa a l'assassinat de dues xiquetes a Castelló, conegut aquest mateix matí. Per açò, s'ha decidit guardar un minut de silenci en memòria de les xiquetes així com de condemna d'aquest acte de violència masclista, tal com ha destacat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez.

  A més, dins de les activitats festives de la jornada, al matí s'ha realitzat la tradicional gimkana, així com un tancament infantil a càrrec de la Penya el Piló. Demà la Penya NSK amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara han organitzat diverses activitats. Així, a les 10:30 hi haurà un “correbars” amenitzat per una xaranga, per a donar pas a una intensa jornada d'exhibicions de vaques de la ramaderia de Berga, que començarà a les 12:30 amb una prova, i que seguirà a les 17:30 amb un tancament, per a acabar amb les exhibicions de diversos exemplars.

  A més, la Penya El Veïnat, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Almenara ha organitzat una màster class de zumba en la Plaça de l'Església, que es realitzarà a dos quarts de vuit de la vesprada. A la una de la matinada, la Penya el Forat realitzarà la tradicional “Processó dels borratxos” a la qual seguirà una discomòbil.

   

  Pujar