elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara repartirà 6.000 màscares entre els veïns a partir del dilluns

Almenara repartirà 6.000 màscares entre els veïns a partir del dilluns
  • El consistori ha invertit més de 11.000 euros en la compra per a proveir a la població

L'Ajuntament d'Almenara començarà a partir del pròxim dilluns a repartir les 6.000 màscares homologades FFP2 adquirides recentment. Per a això el consistori ha distribuït la localitat en quatre zones diferents i ha establit uns horaris, condicions i punts de repartiment d'aquestes. Així, les màscares es podran recollir en el Molí d’Arròs, el Centre FPA Paulo Freire i a l'Ajuntament dins del nucli urbà depenent d'on visquen els veïns, mentre que a la Platja Casablanca serà en l'Edifici Miguel Hernández.

Pel que respecta a condicionants i horaris, assenyalar que s'entregarà una màscara a cada veí que estiga empadronat major de 12 anys, presentant el seu DNI. La recollida l'haurà de fer un membre del domicili on visca la família aportant còpia o fotografia del DNI de totes les persones convivents. A més s'han establit una sèrie d'horaris de recollida. Les persones majors de 65 anys i persones de risc podran recollir-les de 9 a 13 hores en els llocs habilitats, mentre que la resta de població podrà fer-lo de 17 a 21 hores, sempre de dilluns a divendres.

Les màscares que s'entreguen es podran netejar o polvoritzar amb alcohol, especialment per la part de fora, no es podran llavar amb aigua i s'hauran de deixar airejar unes huit hores fins a l'endemà.  Recordar també que les màscares s'han de posar i llevar per les gomes.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Almenara ha invertit més  de 11.000 euros en la compra d'aquestes màscares FPP2 per a la població i que en aquesta ocasió es va unir a la comanda realitzada per la  Diputació de Castelló a través d'una empresa de la província que les importa des de la Xina amb l'objectiu de cobrir a la població local prioritzant l'atenció directa a cadascun dels veïns i veïnes.

Pujar