27 d’octubre de 2020 27/10/20

Almenara reparteix més de 2.200 euros en premis després de la campanya comercial de Nadal

Almenara reparteix més de 2.200 euros en premis després de la campanya comercial de Nadal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara reparteix més de 2.200 euros en premis després de la campanya comercial de Nadal - (foto 2)

  Aquest matí a l'Ajuntament d'Almenara s'han entregat els vals per a comprar en els comerços locals a les persones agraciades en els sortejos celebrats dins de la campanya comercial de Nadal en la localitat, en la qual s'han repartit més de 2.200 euros en premis en global.

  Quant al repartiment dels premis, recordar que el xec de 500 euros, va correspondre a Ana Cardona Fernández, mentre que els dos de 250 euros, a Consuelo Górriz i Odile Cardona Fernández. D'altra banda els 4 de 100 euros van ser per a Ramón Domingo, Diana Ortiz Pérez, Aura Ionela i Ángel Pérez Pascual. També es van sortejar nou xecs de 50 euros que van correspondre a: Carlos Fuster, Karen Clofent, María Medina, María Ángeles Rebollar, Gema Pastor, Carmen Moreno, Tere Valero, María José Aroco i Adoración Fernández. Finalment, també es va fer el sorteig de dos vals de 30 euros que han correspost a Lolita Campos i Lorena Fuster. A ells han de sumar-se els guanyadors i guanyadores dels quatre sortejos de tres xecs de 25 euros realitzats els dies 7, 14, 21 i 28 de desembre durant la pròpia campanya. Tots els vals hauran d'usar-se comprant en els comerços locals.

  Cal recordar que els premiats van completar almenys un passaport amb els encunys de 5 dels comerços adherits, segell que s'obtenia després de comprar almenys per valor de 10 euros en cadascun dels establiments participants, i depositar-los en les urnes corresponents.

  L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha agraït a totes les persones participants en el sorteig la seua implicació per realitzar les compres en el comerç local, al mateix temps que ha felicitat les premiades i premiats. També ha agraït als establiments participants en la campanya de Nadal la seua aposta per aquestes iniciatives.

  Pujar