21 de gener de 2020 21/1/20

Almenara reforçarà la brigada amb 15 contractes per a les festes patronals

Almenara reforçarà la brigada amb 15 contractes per a les festes patronals - (foto 1)

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha anunciat que l'Ajuntament de la localitat va a realitzar una contractació extraordinària de 15 persones dins del pla extra d'ocupació del consistori 2017 amb l'objectiu de "cobrir les necessitats de treball per als preparatius i desenvolupament de les festes patronals d'enguany dins de la nostra brigada municipal, realitzant serveis variat segons les necessitats que sorgisquen a cada moment" tal com ha explicat l'alcaldessa.

  Cal destacar que les persones interessades hauran de presentar en el registre municipal a partir de demà i fins al 7 de setembre la documentació requerida, junt a la sol·licitud tipus que trobaran en el consistori. Els contractes seran d'un mes de treball a jornada completa (40 hores). Destacar que la condició indispensable serà estar inscrits en el Servef amb el DARDE actualitzat com a aturat. Es realitzarà una baremació posterior atenent als criteris de la convocatòria per a obtenir l'ordre de contractació.

  L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que d'aquesta manera "seguim donant oportunitats als homes i dones que estiguen en situació de desocupació dins dels plans d'ocupació, tant propis com és el cas del pla extra, com els que ens adherim provinents d'altres administracions".

  ocultar
  Almenara reforçarà la brigada amb 15 contractes per a les festes patronals
  Pujar