23 de gener de 2021 23/1/21

Almenara reforçarà la brigada amb 15 contractes per a les festes patronals

Almenara reforçarà la brigada amb 15 contractes per a les festes patronals - (foto 1)

    L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha anunciat que l'Ajuntament de la localitat va a realitzar una contractació extraordinària de 15 persones dins del pla extra d'ocupació del consistori 2017 amb l'objectiu de "cobrir les necessitats de treball per als preparatius i desenvolupament de les festes patronals d'enguany dins de la nostra brigada municipal, realitzant serveis variat segons les necessitats que sorgisquen a cada moment" tal com ha explicat l'alcaldessa.

    Cal destacar que les persones interessades hauran de presentar en el registre municipal a partir de demà i fins al 7 de setembre la documentació requerida, junt a la sol·licitud tipus que trobaran en el consistori. Els contractes seran d'un mes de treball a jornada completa (40 hores). Destacar que la condició indispensable serà estar inscrits en el Servef amb el DARDE actualitzat com a aturat. Es realitzarà una baremació posterior atenent als criteris de la convocatòria per a obtenir l'ordre de contractació.

    L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que d'aquesta manera "seguim donant oportunitats als homes i dones que estiguen en situació de desocupació dins dels plans d'ocupació, tant propis com és el cas del pla extra, com els que ens adherim provinents d'altres administracions".

    Pujar